Winkelwagen 0 items: € 0,00

Harry Potter

De complete Harry Potter filmsreeks op blu-ray!

De Harry Potter filmreeks is gebaseerd op de zeven Harry Potter boeken van de Engelse schrijfster J.K. Rowling. De complete filmsreeks telt achte delen, het zevende en laatste boek, is in twee films verfilmd.

Harry Potter (gespeeld door Daniel Radcliffe) groeit op bij zijn gemene oom en tante en hun verwende zoon. Op elfjarige leeftijd ontvangt Harry, niet wetend dat hij een tovenaar is, een uitnodiging van het Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, een speciale school voor heksen en tovenaars.

Tegen de wil in van zijn oom en tante, besluit Harry naar het Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus te gaan. Eenmaal aangekomen met de Zweinsteins Express maakt Harry op school al snel vrienden met Hermelien Griffel (gespeeld door Emma Watsten) en Ron Wemel (gespeeld door Rupert Grint). Het drietal steekt hun neus in de mysteries die de school met zich mee draagt.

Wanneer Harry er zelf achterkomt wat er met zijn ouders is gebeurt, namelijk dat ze zijn vermoord door de meeste gevreesde tovenaar Heer Voldermort, is Harry vastbesloten de strijd aan te gaan met heer Voldemort. Alleen is dit geen gemakkelijke klus voor een beginnent tovenaar.

Film titels:
 1. Harry Potter and the Philosopher's Stone
 2. Harry Potter and the Chamber of Secrets
 3. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
 4. Harry Potter and the Goblet of Fire
 1. Harry Potter and the Order of the Phoenix
 2. Harry Potter and the Half-Blood Prince
 3. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
 4. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Artikelen 1 tot 25 van 28 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Van laag naar hoog sorteren
Loading...

Artikelen 1 tot 25 van 28 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Van laag naar hoog sorteren