Winkelwagen 0 items: € 0,00

Disclaimer

Wij van blu-raykopen.nl doet er alles aan om de informatie die zij aanbied op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties ter atentie van de juistheid van de verstrekte informatie.

Bezoekers en/of gebruiker van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de website aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

De intellecturele eigendomsrechten op alle op de website aanwezige informatie zijn voorbehoudoren aan blu-raykopen.nl. Het is niet toegestaan om informatie dat afkomstig is van de website van blu-raykopen.nl zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en /of het verspreiden in welke vorm dan ook.

De website kan links bevatten naar niet blu-raykopen.nl websites. blu-raykopen.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze website verbonden website.

Door blu-raykopen.nl per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestem voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Blu-raykopen.nl staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.