Winkelwagen 0 items: € 0,00

Levertijd en verzendkosten

Algemeen

Je bestelling wordt verstuurd met PostNL. Op de dag dat wij je bestelling aanleveren bij PostNL krijg je van ons via e-mail bericht met een track & trace nummer. Aan de hand van dat track & trace nummer kan je zelf je bestelling volgen op https://mijnpakket.postnl.nl. Blu-raykopen.nl is echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door de bezorgdienst.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij alle artikelen op onze website staan indicatieve levertijden aangegeven. In het geval dat je meerdere artikelen bij ons bestelt streven wij ernaar om alle artikelen in één keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van de gehele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Let op! Op zondag, maandag en op nationale feestdagen wordt er niet bezorgd.

Kan ik mijn bestelling laten afleveren op een ander adres?

Ja dat is mogelijk, je kan dit in het bestelproces aangeven door een alternatief afleveradres te kiezen. Vervolgens vul je de gegevens in van het alternatieve afleveradres. Onder Adresboek kan je adressen toevoegen en beheren. Deze adressen kan je eenvoudig selecteren als je bijvoorbeeld je bestelling wilt laten bezorgen op een ander adres. Je betaalt hiervoor geen extra kosten.

Kan ik mijn bestelling in het buitenland te laten bezorgen?

Nee dat is niet mogelijk, blu-raykopen.nl verzend alleen naar adressen in Nederland.

Verzendkosten

De verzendkosten voor een bestelling tot € 20,- zijn € 2,50. De bezorging is geheel gratis bij een bestelling vanaf € 20,-.