Winkelwagen 0 items: € 0,00

Over blu-raykopen.nl

Blu-raykopen.nl is zoals de naam u misschien al doet vermoeden gespecialiseerd in de verkoop van Blu-ray Disc producten. Dit zijn films, series, documentiares en games voor de verschillende consoles.

Met de komst van de HDTV was de DVD niet meer de standaard voor het haarscherpe High Definition beeldkwaliteit dat een HDTV te bieden heeft. De enige mogelijkheid om te kunnen genieten van het nieuwe High Definition standaard is er alleen met de Blu-ray Disc, dat wel 5x scherper is dan DVD. Met zoveel details zien films, series en documentaires er adembenemend mooi uit, de kleuren zijn intenser en het geluid is ongecomprimeerd voor meer diepte. Blu-ray staat garant voor een rijke filmervaring die zijn gelijken niet kent.

Het team van blu-raykopen.nl deelt de visie dat de Blu-ray Disc de ultieme standaard is voor High Definition, 3D en zelfs 4k content. 4K is hét formaat van de toekomst, dat nu beschikbaar is op de 4K Ultra HD Blu-ray Disc. 4K heeft een resolutie van 3840 x 2160, dat zijn 4x zoveel pixels als Full HD. Met een overweldigend groot assortiment aan Blu-ray films en games, dat iedere dag aangevuld wordt met meer kijk-en speelplezier, staat blu-raykopen.nl garant voor klantvriendelijkheid en service op het hoogste niveau. Uiteraard willen wij je kennis laten maken met deze ervaring in onze webshop waar je al je films, series, documentaires en games gemakkelijk op één vertrouwde plek kunt bestellen.