Winkelwagen 0 items: € 0,00

Retourneren

Algemeen

"Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@blu-raykopen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

blu-raykopen.nl hanteert de volgende voorwaarden en richtlijnen:

  • Het product degelijk verpakt dient te zijn in de originele verpakking met een omdoos en plastic verzegeling.
  • Het product mag niet beschadigd zijn.
  • Het product dient volledig met alle accessoires, kabels, boekjes, etc. ingeleverd te worden.
  • Plak geen stickers, plakband of etiketten op de originele doos en geen geschreven teksten op de verpakking.
  • Stuur de producten altijd voldoende gefrankeerd naar blu-raykopen.nl.
  • Ongefrankeerde pakketten of onder rembours opgestuurde pakketten worden niet door ons geaccepteerd.

 

Beschadigingen

Indien wij je de verkeerde artikelen stuurden, of de artikelen beschadigd waren, kun je op onze kosten retourneren. Wij stellen het op prijs als je dan eerst even contact opneemt met onze klantenservice.

Terugbetaling

Wanneer je een melding hebt gemaakt aan onze klantenservice dat je één of meerder artikelen wilt retourneren doormiddel van het retourformulier, zullen wij na ontvangst van je retourformulier het door jou betaalde bedrag binnen 14 dagen op je rekening terugstorten.

Klik hier om het retourformulier te downloaden.